Sara Sigmundsdottir, Justin Medeiros og Team ROMWOD vinder CrossFit Filthy 150

3808
Thomas Jones

I løbet af weekenden pakkede CrossFit Filthy 150 ind i Irland og markerede den officielle start på 2020 CrossFit Sanctionals ™ sæsonen.

Konkurrencen Filthy 150 startede torsdag og løb gennem søndag. Arrangementet var fyldt med handling fra start til slut, hvor elitens individuelle atleter deltog i syv begivenheder i løbet af konkurrencen, og holdene tacklede otte.

Med masser af store navngivne atleter, der konkurrerer, og Open er lige ved at afslutte, var dette bestemt en fantastisk start på CrossFit Sanctionals-sæsonen 2020.

Så hvem kom ud på toppen?

Bemærk, at leaderboardet ikke er afsluttet til CrossFit Open 2020, så resultaterne nedenfor kan blive ændret.

Elite kvinder

1. Sara Sigmundsdottir - 840
  2. Kristin Holte - 812
  3. Emma Mcquaid - 700

Sigmundsdottir har været i brand i 2020 CrossFit Games sæsonen. Fra og med nu er hun på første plads på CrossFit Open-leaderboardet og stiller en kommanderende forestilling på Filthy 150. Holte, der er på tredjepladsen på Open leaderboardet, var tæt bag Sigmunsdottir hele weekenden, faldt dog lige kort på de sidste to begivenheder, der sluttede i tredje og fjerde række bag Sigmundsdottirs to andenpladser.

Tredjepladsen Mcquaid havde en konstant stærk præstation i løbet af konkurrencen, men kunne ikke gøre op over Holtes 112-punkts føring. I øjeblikket sidder Mcquaid som Irlands nationale mester, så det betyder fjerdepladsen Andrea Solberg tjener invitationen til CrossFit Games.

Elite mænd

1. Justin Medeiros - 726
  2. Roman Khrennikov - 688
  3. Tim Paulson - 634

Medeiros, der sluttede på 68. plads på Open leaderboard vidste, at han havde brug for en fantastisk weekend for at tjene sin billet til CrossFit Games. På trods af en 16. plads i Trek Run-begivenheden afholdt han konkurrencen og bragte hjem først for at tjene sin Games-invitation.

Khrennikov, der sidder på 10. pladsen på Open leaderboard, var konstant stærk hele weekenden, men var ikke i stand til at fange Medeiros føring på trods af at han havde fem førstepladser.

Elite hold

1. ROMWOD Meatsquad
  2. Programmet
  3. Atletprogrammet

Det var en spændende første sanktionskonkurrence, og vi forventer, at de kun bliver mere livlige, når sæsonen fortsætter. De næste sanktioneringer, der skal finde sted, er Pandaland CrossFit Challenge, der finder sted 7.-8. December.

Hvem vandt CrossFit Filthy 150 Sanctonals konkurrencen?

Sara Sigmundsdottir bragte hjem førstepladsen for elite kvinder, Justin Medeiros vandt elite mænds division og ROMWOD Meatsquad vandt holddivisionen.

Feature-billede fra @ filthy150 Instagram-siden.