Individuelle nedskæringer fra dag 2 i 2019 Reebok CrossFit Games

4906
Abner Newton

Reebok CrossFit Games i 2019 startede den anden handlingsdag i Madison, Wisconsin på fredag. Torsdag viste ingen mangel på spænding med store begivenhedsgevinster, grusomme nedskæringer og dominerende holdsejre.

Hver dag vil vi tilbyde et opdateret leaderboard med de individuelle nedskæringer. Torsdag blev marken for individuelle mænd og kvinder næsten helt halveret. Der var 148 mænd og 134 kvinder i starten af ​​Reebok CrossFit Games, og fredag ​​var banen repræsenteret af kun 50 mænd og 50 kvinder.

[Alle måder, du kan se Reebok CrossFit-spil på 2019]

Den første begivenhed på fredag ​​var Ruck løb, og både mænd og kvinder konkurrerede på samme tid. Atleter løb 4 omgange på en 1.500 m bane og tilføjede vægt for hver omgang. Mænd og kvinder brugte den samme vægt under denne begivenhed. Tidsgrænsen var 40 minutter. Efter Ruck-løbet løb det enkelte felt ned til 40 mænd og 40 kvinder.

[Breaking: Mat Fraser udstedte en straf under Ruck-løbet]

Den anden individuelle begivenhed på dagen var Sprint-kobling som fortsatte med at skære marken ned til 30 mænd og 30 kvinder. Sprint Couplet havde en 6 minutters tidsbegrænsning. Det sluttede dog ikke der, Mary blev kastet ind som dagens tredje og sidste individuelle begivenhed. Mary skar banen til 20 atleter og var 20 minutters hånd-push-ups, single-ben squats og pull-ups.

Se dag 2 nedskæringer nedenfor:

* CrossFit HQ meddelte lørdag, at der er sket en justering af mændens ledertavle. Joshua Wichtrup anfægtede en dommerfejl under Event 6 Spring Couplet på fredag, og hans appel blev imødekommet af CrossFit HQ. Dette flyttede Wichtrup op til 26. plads og stødte som et resultat Frankrigs Willy Georges ned til 21. plads i det samlede stilling. Casper Gammelmark rykkede op til 20. plads og tjente en plads på dag 3.