Hunter McIntyre og Rachel Schreiber vinder 2021 HYROX Dallas-begivenhed

2304
Quentin Jones

Fans og atleter fra HYROX-konkurrencer har forventet, at deres sport vender tilbage til konkurrence. Som de fleste sportsgrene rundt om i verden forårsagede COVID-19-pandemien store forstyrrelser i deres sæsonplan. Arrangørerne var i stand til at afholde deres årlige verdensmesterskaber i Tyskland i december 2020, og HYROX Virtual Fitness Championships blev også afholdt i februar 2021. Det er dog den nye sæson og personlige konkurrencer, som alle ventede på.

Deres appetit på handling blev mættet den 10. april 2021 i Dallas, TX. HYROX Dallas-konkurrencen startede sæsonen 2021, og konkurrenterne skuffede ikke. Hindring Racing Media leverede live stream-dækning på deres YouTube-kanal, som fans kan se live. I sidste ende var det Hunter McIntyre - den overordnede favorit - og underdog Rachel Schreiber, der gik væk med sejren i deres respektive divisioner.

[Relateret: Forbrænd fedt og øg din arbejdskapacitet med konditionering]

2021 HYROX Dallas resultater

HYROX-konkurrencer skifter en kilometer løb med otte fitnessudfordringer. Den atlet, der afslutter hele træningen på den hurtigste tid uden straffe, er vinderen. Elite HYROX-konkurrenter afslutter løbet på omkring en time. Denne unikke begivenhed udfordrer en atletes styrke, muskulære udholdenhed og styrke.

Træningen til denne specifikke konkurrence er nedenfor. De anførte vægte er til kvinder og derefter mænd i den rækkefølge.

• 100 meter SkiErg for Time
  • 2 x 25 meter slædeskub for tiden (275 pund / 385 pund)
  • 2 x 25 meter slæbetræk til tiden (165 pund / 275 pund)
  • 80 meter Burpee Broad Jump
  • 1.000 meter række for tid
  • 200 meter landmandens bære (2 x 53 pund / 70 pund)
  • 100 meter sandpose lunge (45 pund / 66 pund)
  • 100 vægkugler (14 pund / 20 pund)

Bemærk: En løb på en kilometer går forud for hver begivenhed.

[Relateret: Alt hvad du behøver at vide for at opbygge dit første træningsprogram]

Kvinders resultater

Favoritten ved denne begivenhed var Lauren Weeks - 2021 HYROX verdensmester og virtuel mester. I en overraskende vending sluttede Weeks på tredjepladsen.

Rachel Schreiber vandt den samlede konkurrence med 84 sekunder over andenpladsen Rebecca Hammond. Schreiber sluttede sit første løb på tre minutter og 13 sekunder, hvilket var en stærk start. Hun tog også førstepladsen i de to første begivenheder og fire ud af de otte for at vinde sejren.

Hammond startede sin konkurrence med et løb på tre minutter og 11 sekunder, men ved at afslutte SkiErg-fasen af ​​konkurrencen med den syvende hurtigste tid satte hun hende bagud, og mesteren så aldrig tilbage. Uger afrundede top tre på podiet til denne konkurrence.

Første plads: Rachel Schreiber, 1:06:46

Andenplads: Rebecca Hammond, 1:08:10

Tredje plads: Lauren Weeks, 1:09:14

Mænds resultater

Den åbenlyse favorit op til konkurrencen var Hunter McIntyre, der er den nuværende verdensmester. "Sheriffen" dominerede konkurrencen og var den eneste atlet, der kom i mål på mindre end en time. Hans længste løb på en kilometer var på fire minutter og tre sekunder. Han havde også en ren sweep med den hurtigste tid i alle otte begivenheder.

Efterbehandling som andenpladsen var den amerikanske amerikaner David Magida, en forhindringsbane, der stadig er ny i HYROX-konkurrencer. Han kom næsten seks minutter efter McIntyre. Hans første løb var hans hurtigste med en tid på tre minutter og fem sekunder. Hans bedste begivenhed på dagen var slædeskubet, som han faktisk afsluttede på samme tid som hans første løb. Eric Hinman sluttede i bronzestilling ved denne konkurrence.

Første plads: Hunter McIntyre, 58:08

Andenplads: David Magida, 1:03:44

Tredje plads: Eric Hinman, 1:06:11

Den næste HYROX-begivenhed er i øjeblikket planlagt til at finde sted den 22. maj 2021 i Austin, Texas.

Fremhævet billede: @hyroxamerica på Instagram