Brandon Curry vinder 2019 Mr. Olympia Bodybuilding titel

630
Thomas Jones

Brandon Curry skabte bodybuilding-historie denne sidste weekend i Las Vegas ved at være den sidste mand, der stod på Olympia-scenen og blev den 15. mand, der fik titlen Mr. Olympia. Han slutter sig også til Ronnie Coleman (2001) og Dexter Jackson (2008) som 3. mand til at vinde Arnold Classic og Mr. Olympia i samme sæson.

Ingen ved Olympia var på deres bedste, men Curry præsenterede en fysik, som dommerne mente var den bedste til både at forudse fredag ​​aften og finalen lørdag aften. William Bonac kom på 2. pladsen, og Hadi Choopan fra Iran ville tage bronzepositionen. Choopan blev også stemt af fansen som "People's Champion".

Jackson ville slutte i år i 4. efterfulgt af Roelly Winklaar i 5. Det blev senere rapporteret, at Winklaar pådrog sig en hamstringskade, mens han forberedte sig til konkurrencen, men besluttede at gå videre og konkurrere.

Ny 212 Champion og andre mænds resultater

Olympia-titlen 212 var også ledig i år, og denne stilling besættes nu af Kamal Elgargni, der trak forstyrrelsen af ​​den tidlige favorit Derek Lunsford. Lunsford blev 2. Shaun Clarida tager 169 pund og bliver 3. John Jewett og Ahmad Ashkanani rundede Top 5 ud.

Classic Physique-divisionen skiftede Top 2 fra de foregående to sæsoner. Efter tre forsøg slår Chris Bumstead endelig Breon Ansley for at vinde Classic Physique mesterskabet. George Peterson sluttede på 3. pladsen.

Mænds fysik division så også en ny mester kronet. Raymont Edmunds tager titlen i år over den tidligere mester Brandon Hendrickson, der sluttede i år som 4. Andre Ferguson var på andenpladsen, og Kyron Holden tog 3. pladsen.

Den eneste mand, der havde sin titel, var Harold Kelly i kørestolsafdelingen. Han forbliver den divisions eneste mester.

Kvinders resultater

Der var en ændring i kvindernes titelindehavere. Elisa Pecini chokerede banen og forlod Las Vegas som den nye Bikini division mester. Janet Layug var andenpladsen, og den tidligere mester Angelica Teixeira blev placeret som 3.

De andre kvindelige mestre, Cydney Gillon i figur, Shanique Grant i kvinders fysik og Whitney Jones i fitness, beholdt alle deres titler. Gillon er nu tre gange mester, mens de to andre nu er i deres andet år på toppen af ​​deres divisioner.

Fremhævet billede: Instagram / mrolympiallc