2019 IWF verdensmesterskab dag 7 resumé

1170
Yurka Myrka

Den syvende dag i Vægtløftning-verdensmesterskabet i 2019, der netop blev afsluttet i Pattaya, Thailand, og 96 kg A-sessionen var en af ​​de bedste samlede sessioner i nyere historie.

På vej ind i 96 kg A-konkurrencen vidste vi, at det ville være spændende baseret på nogle af de største navne i olympisk vægtløftning, der blev deltaget i konkurrencen. Nogle af disse navne inkluderet,

• Ilya Ilyin fra Kasakhstan
  • Kianoush Rostami fra Iran
  • Tian Tao fra Kina
  • Jhonatan Rivas fra Columbia
  • Boady Santavy fra Canada
  • Billetpriser Elbakh, også kendt som Meso Hassona fra Qatar

Stil ind og se handlingen live på IWFs vægtløftning-verdensmesterskab i 2019!

96 kg generelle medaljer i mænd:

• Guld - Tian Tao (CHN) 410KG
  • Sølv - Fares Elbakh (QAT) 402KG
  • Bronze - Anton Pliesnoi (GEO) 394KG

Snatch-delen af ​​96 kg A-sessionen bragte drama, der ændrede hele konkurrenceforløbet. Da kun en håndfuld atleter var tilbage, åbnede Tao med 175 kg. Han gik glip af vægten på sit første og andet forsøg. I lighed med hans præstationer ved de olympiske lege i 2016 hoppede han til 180 kg og lykkedes med sit tredje forsøg på at forblive i konkurrencen.

Efter Tao blev Rostami kaldt til platformen for et åbningsforsøg på 180 kg. Han var den sidste atlet, der deltog i konkurrencen, og som sådan havde der tidligere været ændringer i vægtangivelser fra andre atleter, der allerede havde taget forsøg. Før man tog platformen, syntes der at være forvirring fra det officielle personale, Rostami syntes klar til at tage sit første forsøg, men en anden atlet blev kaldt. Denne ventetid syntes at have afkølet ethvert momentum, som Rostami havde, og han var ikke i stand til at gennemføre en vellykket lift. Efter sin tredje miss og eliminering fra konkurrencen råbte han på arabisk til jurymedlemmerne.

Ubesvarede forsøg fra Tao og Rostami åbnede døren for en relativt ukendt Anton Pliesnoi fra Georgien. Han vandt guldmedaljen i snatchen med 181 kg og overgik snævert Tao, der formåede at løfte 180 kg til sølvmedaljen. Mens Colombias Rivas løftede 179 kg for at vinde bronze i snappen.

Instagram-historiefoto fra: ibrahimmezyn

I Clean & Jerk blev det til et to-mand løb om mesterskabet mellem Tao og Elbakh. Med et forsøg på at gå efter hver atlet havde Elbakh en føring på fire kilo over Tao. Elbakh gik til 230 kg på sit tredje forsøg, dog kom han lige op i ryggen. Tao opfordrede derefter til 230 kg og fortsatte med let at lave den samme vægt, hvilket kun er et kilo under hans nuværende verdensrekord.

Kasakhstans Ilya Illin afsluttede begivenheden på en samlet 13. plads. Han var succesrig på tre af sine seks forsøg og sluttede med en total på 363 kg. Team Canada var repræsenteret i A-sessionen i 2019 Pan american Games sølvmedalje Boady Santavy, der løftede i alt 380 kg og sluttede på en 6. plads samlet. Team USA var repræsenteret i denne store vægtklasse af Jason Bonnick, der i alt udgjorde 347 kg og sluttede på 25. plads sammen med Nathan Damron, som i alt udgjorde 352 kg og sluttede på 20. pladsen.

76 kg kvindernes samlede medaljer:

• Guld - Jong Sim Rim (PRK) 276KG
  • Sølv - Wangli Zhang (CHN) 271KG
  • Bronze - Neisi Dajomes (ECU) 245 kg

Medaljer blev også uddelt i kategorien 76 kg for kvinder, hvor Jong Sim Rim vandt sit tredje verdensmesterskab. Hun sluttede med en total på 276 kg. Det samlede sølv gik til hendes Kinas Wangli Zhang, som var mester ved sidste års begivenhed. Bronzemedaljen blev vundet af Panamerikansk mester Neisi Dajomes fra Ecuador i 2019. Hendes samlede 245 kg bundet til det fra Mexicos Aremi Fuentes, men fordi hun opnåede det samlede først; hun blev tildelt den højere plads

Team Canadas Kristel Ngarlem løftede med succes fire af sine seks forsøg og sluttede på en niende plads sammenlagt med en total på 230 kg.

Team USA fortsætter deres konkurrence i morgen, onsdag den 25. september, når den olympiske Jenny Arthur 2016 konkurrerer kl. 05:55 (CST) i 81KG A-sessionen.