Kyle Kasperbauer & Stephanie Roy vinder First-Ever Masters 35-39 divisioner ved Reebok CrossFit Games

4715
Yurchik Ogurchik

Der er ikke meget, som Kyle Kasperbauer ikke har opnået i sin karriere som CrossFit Games-atlet. Han konkurrerede på legene i både Team- og Individ-divisioner og tog tredjepladsen totalt ved 2013 Reebok CrossFit Games bag Rich Froning og Matt Chan.

Nu er træneren og atleten ud af CrossFit Kinesis en Reebok CrossFit Games Champion og tager først samlet i den meget konkurrenceprægede - og meget forventede - Mænds 35-39 år gamle Masters-gruppe. Det er det første år nogensinde for den nye division, som indeholdt individuelle spilveteraner Neal Maddox og Chris Spealler, der sluttede sig til Kasperbauer på podiet.

På kvindernes ende kantede den canadiske Stephanie Roy Mayra Brant med kun to point for at tage kvindernes mesterskab hjem i et løb, hvor hele podiet var klar til at gå på vej ind i den sidste begivenhed.

Individuel spilveteran Rebecca Voigt - som sidste år satte rekord i sammenhængende spiloptræden som individ i den åbne division - kom på 6. plads samlet.

Det sidste podium for Masters 35-39 divisionerne er nedenfor.