Sam Briggs og James Newbury vinder australske CrossFit-mesterskaber; Maddie Sturt kvalificerer sig også til spil

682
Milo Logan

En uge efter Wodapalooza - det andet af årets Sactional®-kvalifikationskampe til CrossFit Games 2019 - er det australske CrossFit-mesterskab afsluttet med sæsonens første gentagne vinder.

James Newbury, Maddie Sturt og Team Project X er dukket op efter en weekend med fitness-tests for at sikre invitationer til Madison.

Veteran CrossFit Games atlet og 2013 Games Champion Sam Briggs vandt faktisk begivenheden, men da hun allerede havde sikret sig kvalifikation efter at have vundet Dubai CrossFit Championships tilbage i december, blev kvindens invitation udvidet til andenpladsen Sturt. Briggs vandt 8 ud af 11 begivenheder - inkluderer de første fem i træk - på vej til sejr, en forbløffende dominerende præstation fra en af ​​de ældste atleter i marken. Simone Arthur placerede sig som tredjeplads for kvinderne.

Andenpladsen på mænds side gik til Bayden Brown, med Zeke Grove på tredjepladsen samlet.

Newbury, Sturt og Briggs er alle atleter i individuelle spil i flere gange.

På holdets side tog det stablede hold af sportsveteraner Jessica Coughlan, Harriet Roberts, Khan Porter og Brandon Swan førstepladsen til at slå deres billet til CrossFit Games i 2019.

I år er det første under det nye kvalifikationssystem for spil, hvor privatdrevne sanktionskonkurrencer har indtaget Regionals 'plads som en hovedvej til at tjene pladser på sportens største begivenhed. Nationale mestre bestemt af det kommende CrossFit Open såvel som atleter, der modtager store bud fra CrossFit HQ, kan også kvalificere sig.

Reebok CrossFit Games 2019 kører fra 29. juli til 4. august i Madison, Wisconsin.

Fremhævet billede: @crossfitgames og @trentcallaghanphotography på Instagram