Breaking News Martins Licis vinder verdens verdens stærkeste mand

4026
Jeffry Parrish

Efter en af ​​de mest spændende, frem og tilbage konkurrencer i nyere hukommelse, vi har en ny verdens stærkeste mand: Martins Licis fra De Forenede Stater. Med sin sejr bliver Licis en af ​​de få stærke mænd, der vinder konkurrencen under deres første podiumoptræden.

Helt fra starten trodsede konkurrenter varmen og fugtigheden i Bradenton, Florida, over en række grusomme kvalifikationstest. Publikum blev behandlet med en af ​​de hårdeste og mest uforudsigelige kampe, som sporten nogensinde havde set. Og til sidst var det den 28-årige Licis, der stod oven på podiet og forbedrede sin back-to-back 4. plads fra 2017 og 2018. Licis sluttede på 2. pladsen ved Arnold Strongman Classic tidligere på året.

Mateusz Kieliszkowski (Polen) sluttede på andenpladsen samlet, og Hafthor Bjornsson (Island) sluttede på tredjepladsen.

Vi har sendt de fulde placeringer nedenfor.

Især slog WSM-mester 2018 Hafthor Bjornsson sin plantar fascia på konkurrencedag 1 under konkurrencen Super Yoke & Farmer's Walk Medley, hvor han gik head-to-head med den amerikanske konkurrent Rob Kearney. I håb om at gentage sin 2018-sejr fortsatte Bjornsson videre i konkurrencen og nåede finalen, men observatører antydede, at skaden syntes at bremse den regerende mester. Efter en række sejre i det tidlige år så Björnsson næsten ustoppelig ud, hvor mange eksperter forudsagde, at han sandsynligvis ville gentage på let måde.

Andre bemærkelsesværdige skader omfattede Achilles-tårer for både Laurence Shahlaei og Sigfus Fossdal, en biceps-tåre for Robert Oberst og en bristet triceps for Konstantine Janashia.

Selvom vi aldrig ved den nøjagtige grad af skade, der påvirkede konkurrencen, er det klart, at hans konkurrence var dyb: en blanding af unge, sultne konkurrenter og erfarne stærke veteraner kom til Florida klar og stillede store forestillinger for at udfordre titlen.